Ons verhaal

Mijn naam is Reinier van Belle. Ik ben financieel professional voor de regio Kampen bij OAMKB, een landelijk dekkend netwerk van accountants, fiscalisten, boekhouders en juristen.

Administratie in dienst van de ondernemer

Na mijn studie bedrijfseconomie ben ik in de beleggingswereld aan de slag gegaan. Eerst als administrateur van beleggingsfondsen. Later als (group) controller van een allround dienstverlener voor beleggingsfondsen. Naast mijn kennis van de beleggingswereld heb ik veel ervaring met alle aspecten die er bij een financieĢˆle administratie komen kijken. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan met het automatiseren van administraties. Interesse in het ondernemerschap zit mij in het bloed. Ik vind het mooi om ondernemers te kunnen helpen met iets waar ik goed in ben: de financiële administratie. Met OAMKB heb ik een organisatie gevonden waarin ik deze ambitie werkelijkheid kon laten worden. Ik werk samen met ambitieuze ondernemers die voorop willen lopen in de wereld van gemak en automatisering.

De klok stopt ook niet met tikken

Op zijn tijd rust nemen is belangrijk, maar je wilt wel graag jouw tijd zelf kunnen indelen. In deze 24-uurs economie is het van belang om altijd toegang te houden tot de administratie. Zo kun je niet alleen met je bedrijf bezig zijn wanneer het nodig is, het geeft je ook de ruimte om leuke zaken naast jouw werk in te plannen wanneer jij dat bepaalt. Online werken verlost je van de klok, door 24 uur per dag en 7 dagen per week inzicht te houden op de financiële status van het bedrijf. Dat voelt goed wanneer je op kantoor bent, maar ook als je lekker op het strand ligt te genieten.

Een frisse blik op ondernemen

Als jonge ondernemer begrijp ik de verwachtingen van de moderne ondernemer. De wereld is sneller geworden, dit mag jij ook verwachten van jouw financieel adviseur. Dagen wachten op een antwoord op jouw email is niet meer van deze tijd. Maanden wachten op een update hoe jouw bedrijf ervoor staat kan echt niet meer. 24/7 inzicht en altijd up-to-date! Dat is waar ik voor sta.

Online administratie door een lokale financieel professional

Als echte kampenaar weet ik wat er speelt in de regio. Ik begrijp de uitdagingen die hier in de stad spelen. Ondanks dat alles digitaal gaat vind ik persoonlijk contact het belangrijkst. Daarom maak ik meerdere keren per jaar met jou een afspraak voor een persoonlijk gesprek over jouw onderneming en ambities. Dit kan op jouw kantoor, of het mijne. Hoe vaak we afspreken bepaal je zelf! Neem gerust even contact op voor een vrijblijvende kennismaking.