anti-crisis feest

Wat een goed idee! Van den Hadelkamp Oudewater BV , een bedrijf dat zich voornamelijk met sloopwerk en afvalrecycling bezig houdt, gaf ter ere van haar vijfendertigjarige jubileum een zeer groot feest. Ondanks de economisch mindere tijden, heeft het bedrijf vertrouwen in de toekomst en weigert in alle toonaarden om te gaan doemdenken en wil juist weer meer optimisme zien en stimuleren in bijvoorbeeld de bouwsector. Vandaar dat Van den Hadelkamp honderden van haar relaties uitnodigde op een mooi anti-crisisfeest.

Vertrouwen
Niek van den Hadelkamp, directeur en mede-eigenaar Van den Hadelkamp Oudewater: “Uiteraard hebben we onszelf afgevraagd of we een feest van deze omvang wel moesten geven in deze economisch onzekere tijden in de markt. We hebben echter toch bewust besloten om ons jubileum wél met iedereen te vieren om zo al onze klanten en relaties extra te bedanken voor de afgelopen jaren. De grootste bedreiging op dit moment is dat we met elkaar gaan doemdenken. Dan blijft het vertrouwen in het herstel van de market en daarmee de stijgende lijn qua bestedingen helemaal uit. Vandaar toch dit anti-crisis feest. Je zag ook echt tijdens het feest al dat het werkte. Er zijn weer veel nieuwe dwarsverbanden ontstaan tussen diverse bedrijven onder het genot van een hapje en drankje en live muziekje. Ook hebben mensen nu eens ons bedrijf in de volle breedte gezien. Tijdens de rondleiding werd duidelijk dat er met ons hypermodern machine- en wagenpark, volledig geautomatiseerd kantoor en eigen opleidingscentrum een stevig fundament ligt om hen ook in de toekomst goed van dienst te kunnen zijn.”

Hout snijden
Philip van den Hadelkamp, directeur en mede-eigenaar Van den Hadelkamp Oudewater: “Dit 35-jarig jubileum is een kroon op het werk van ons familiebedrijf. Het is het bewijs dat ons motto ‘Kwaliteit wint de strijd’ ook echt hout snijdt. Ook de komende jaren blijven we hier trouw aan. Door kwaliteit te blijven combineren met duurzaamheid, een juiste schaalgrootte en een grote dosis klantvriendelijkheid zien we, ondanks de dalende markt, ook de komende 35 jaar met vertrouwen tegemoet. Sterker nog, we zien nog vele kansen.”

Van den Hadelkamp
Van den Hadelkamp in Oudewater is een begrip in Nederland op het gebied van sloopwerken en afvalrecycling. Het bedrijf is op 1 juli 1977 opgericht door Nico en Anneke van den Hadelkamp. De onderneming is gestart als sloopbedrijf maar uitgegroeid tot afvalverwerker in de breedste zin van het woord. Duurzaamheid en kwaliteit staan centraal bij de bedrijfsvoering. Tien jaar geleden namen de zonen Philip en Niek van den Hadelkamp het bedrijf over van hun ouders. Het bedrijf hanteert als motto ‘kwaliteit wint de strijd’ en kent nog altijd een sterke groei. Het terrein in Oudewater waar Van den Hadelkamp is gevestigd strekt zich uit over 2,4 hectare.

Het wagenpark is modern, er is een eigen broninstallatie op het terrein, een eigen wasplaats, waaronder ook een bandenwasplaats en op diverse plaatsen zijn vloeistofdichte vloeren aangelegd. Er worden ook trainingen en cursussen gegeven zodat de gespecialiseerde en gekwalificeerde medewerkers altijd op de hoogte zijn van de regelgeving. Vaak is het namelijk op het werk zelf improviseren geblazen. Van den Hadelkamp is VCA gecertificeerd, heeft het SCA procescertificaat asbestverwijdering (SC 530) en het procescertificaat Vakkundig Slopen (BRL SVMS-007). De aanpak is gericht op hergebruik van materialen en grondstoffen, die deels ook zelf verhandeld worden door de onderneming. Scheiding van het afval vindt plaats op het eigen terrein. Bruikbaar materiaal wordt er uitgehaald om hergebruikt te worden.”

Bron: Ondernemen Blog

Tags: Crisis, Anti-crisis, feest